ÜÇŞEHİTLER İLKOKULU
MERKEZ MAH. ALTIN ORDU (ORDU) CAD. GÜMÜŞSUYU ORTAOKULU BLOK NO: 28/1 İÇ KAPI NO: 1 EYÜPSULTAN / İSTANBUL

VİZYON

• MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; • SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, • İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ, • ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, • MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN, • BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN, • KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, • GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER,YETİŞTİRMEK.

MİSYON

OKUL PAYDAŞLARIMIZIN (YÖNETİCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE MEZUNLARIMIZ VE VELİLERİMİZİ) GÜÇLERİYLE EN KISA ZAMANDA; BULUNDUĞUMUZ YERLEŞİM BİRİMİNDE ÖNCELİKLİ TERCİH EDİLEN; LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA HER YIL ARTAN SAYIYLA ÖĞRENCİ YERLEŞTİREN; SOSYAL ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN; AVRUPA BİRLİĞİ NORMLARINA EŞDEĞER EĞİTİM VEREN EN GÜÇLÜ EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR.

BAŞARILAR

1964 yılından bu yana Eyüp İlçesinin en çok başarı elde eden ilkokullarından birisidir.
Öğretim Şekli :

14.00-18.50

kalorifer (Doğalgaz)

Var

500 M

EYÜPSULTAN-İSTANBUL

Diğer Hususlar

Okulumuz Gümüşsuyu Ortaokulu´nda misafir okul olarak eğitim öğretim yapmakta olup, tek müdürlük bünyesinde İlkokul ve Ortaokul olarak yürütülmektedir. Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır.